Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης Πειραμάτων σε Ζώα


Η Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων σε Ζώα εορτάζεται στις 24 Απριλίου ως μέρα μνήμης για τα εκατομμύρια πειραματόζωα, που υποφέρουν και χάνονται κάθε χρόνο στο όνομα της επιστήμης και το υποτιθέμενο καλό της ανθρωπότητας. Διοργανώνεται από την Animal Aid, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Πολλά ζώα κάθε χρόνο γίνονται το εργαλείο για  να ερευνηθούν διάφορες ασθένειες ή αντίστοιχα ένα νέο καλλυντικό. Ποντίκια, αρουραίοι, κουνέλια, γουρούνια αλλά και γάτες, σκύλοι και πίθηκοι χρησιμοποιούνται σε επιστημονικά εργαστήρια προκειμένου να ελεγχθούν η τοξικότητα νέων φαρμάκων, η επίδραση τοξικών και χημικών ουσιών στην ανθρώπινη αναπαραγωγή, η πρόκληση αλλεργιών, δερματικών προβλημάτων, καρκίνου κ.ά.

Η αλήθεια είναι πως όσο προοδεύει η επιστήμη και η ανθρωπότητα θα πρέπει να εκλείπουν περιστατικά που τα ζώα χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα. Τη φύση πρέπει να τη σεβόμαστε, αλλά εμείς έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο.

Πηγή :www.sansimera.gr

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr