Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Διάφορα παιχνίδια

Αγαπάς σκυλακια και γατάκια; Λοιπόν ήρθε η ώρα να το αποδείξεις. Ξέρεις φυσικά ότι η κατοχή ενός κατοικίδιου ζώου σε καθιστά επίσης υπεύθυνο για την υγεία και την ομορφιά του. Θα πρέπει να φροντίζεις το κατοικίδιο ζώο σου τακτικά, θα πρέπει να το καθαρίζεις και να βεβαιωθείς ότι είναι ευτυχισμένο και υγιές. Ο καλλωπισμός των κατοικίδιων ζώων μπορεί να απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια αστεία δουλειά.


Pet Grooming Studio


Αστείος και εύκολος τρόπος να φτιάξεις πίτσα.

Cooking Show - Pizza


Κάνε κλικ στον κατάλογο δεξιά για να διαλέξεις αντικείμενα.
Με τα βελάκια στην πάνω δεξιά γωνία, μπορείς να επιλέξεις εάν το σπίτι θα είναι ρετιρέ, εάν θα είναι στην παραλία ή ακόμη και κάτω από τη θάλασσα! Βάψε τα αντικείμενα και τους τοίχους, χρησιμοποιώντας το πινέλο.

My New Room 2


Διαμόρφωσε τη Ferrari όπως σου αρέσει!

458 Italia Tuning


Τρέξε με άλλα αυτοκίνητα, κάνε μετατροπές στο αυτοκίνητό σου, αγόρασε ανταλλακτικά, και άλλαξε το εσωτερικό και το εξωτερικό του.

Drag Racer v3


Γίνε ο επόμενος πρωταθλητής κάνοντας τρελά κόλπα με το ποδήλατό σου. Όσο πιο καλά οδηγείς, τόσο πιο πολλούς πόντους κερδίζεις.

BMX Master


Ολοκλήρωσε τις αποστολές με το σκέιτ σου. Είσαι ο αρχηγός!
Επέλεξε το δεύτερο κουτάκι και παίξε!

Skateboard City

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr