Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μαθήματα ζωγραφικής On line

Είμαι σίγουρη πως πολλοί από εσάς, ακόμη κι εγώ, έχουμε την όρεξη και τη διάθεση να ζωγραφίσουμε ό,τι βγαίνει από την ψυχή μας. Δεν είναι εύκολο όμως κάθε φορά να παρακολουθήσουμε κάποια μαθήματα είτε λόγο έλλειψης χρόνου είτε γιατί υπάρχουν άλλοι λόγοι. Ευτυχώς που υπάρχει όμως το διαδίκτυο και η προσωπική πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων...που μας λύνουν τα χέρια.
Παρακάτω λοιπόν σας παρουσιάζω δυο προτάσεις. Η πρώτη είναι ένα προγραμματάκι που σας καθοδηγεί  σταδιακά στο πώς να ζωγραφίσετε. Το μόνο αρνητικό είναι πως η σελίδα είναι στα Αγγλικά και γι αυτό ίσως χρειαστείτε κάποια βοήθεια από τους γονείς σας.



Η δεύτερη πρότασή μου αφορά στο μπλογκ της ζωγράφου Μαριέλα Κωνσταντινίδη. Με μια περιήγηση στο ιστολόγιό της θα δείτε περισσότερα για τα έργα της. Τα τρία πρώτα μαθήματα είναι δωρεάν και τα υπόλοιπα έχουν κάποιο κόστος.

Εικαστικό καφενείο


Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας και φυσικά τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό. Πάντως,αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε...εγώ σας εύχομαι τα καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr