Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Οι αποκριάτικες μάσκες μας(από εφημερίδες και ατλακόλ)

Γεια σας! Αυτή τη φορά παιδευτήκαμε λίγο παραπάνω για την κατασκευή μας! Βλέπετε επιλέξαμε να φτιάξουμε αποκριάτικες μάσκες, αλλά δημιουργώντας το δικό μας καλούπι. Ήταν αρκετά δύσκολο, γιατί ήθελε υπομονή και προσοχή, κάτι το οποίο το διαπιστώσαμε στην πορεία!
Στην αρχή φουσκώσαμε ένα μπαλόνι. Στη συνέχεια κόψαμε τις εφημερίδες σε λωρίδες. Αλείψαμε το μπαλόνι με ατλακόλ και κολλήσαμε ένα στρώμα από εφημερίδες. Αυτή τη διαδικασία την επαναλάβαμε αρκετές φορές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα χοντρό στρώμα από εφημερίδες. Αφήσαμε τα μπαλόνια μας να στεγνώσουν για δυο μέρες και μετά τα κόψαμε στη μέση. Έτσι είχαμε έτοιμες δυο μάσκες.
Τέλος βάψαμε τις μάσκες με ό,τι χρώμα θέλαμε και τις στολίσαμε όσο πιο τρελά μπορούσαμε! Είπαμε καρναβάλι είναι...μικρά παιδιά είμαστε, θέλουμε οι μάσκες μας να είναι διασκεδαστικές! Τι λέτε κι εσείς; Τα καταφέραμε; Περιμένουμε τα σχόλιά σας με αγωνία!

Τα παιδιά της Δ΄ τάξης του 1ου Δημ. Σχολείου Κομοτηνής

ΥΓ: Επειδή κάποιοι συμμαθητές/τριές μας ήταν άρρωστοι οι μάσκες τους λείπουν. Όταν τις ολοκληρώσουν θα τις αναρτήσουμε και αυτές! Έτσι, για να μην αδικούμε κανένα!!!
ΥΓ: Επίσης στην παρουσίαση κάποιες προτάσεις είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες γιατί πολύ απλά δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς!

Oi Apokriatikes Maskes Mas Slideshow: Magikikimwlia@blogspot.com’s trip from Panorama, Macedonia Region, Greece to Komotiní was created by TripAdvisor. See another Komotiní slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.

7 σχόλια:

  1. Όντως παιδιά, οι μάσκες σας είναι πολύ ωραίες!Μπράβο! Είστε έτοιμοι για τα καρναβάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά! οι μάσκες σας είναι αυθεντικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά βρε παιδιά!Τι δουλειά ρίξατε!Επαγγελματική!Σας έβλεπα και κουράστηκα!!!! Όμως το αποτέλεσμα το άξιζε!Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βανεσσάκι άστα να πάνε! Δυο βδομάδες τις παιδεύαμε! Γίναμε χάλια από τις κόλλες και τις τέμπερες,αλλά...τα καταφέραμε!!!
    e-πέμπτη αταξία, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bravo sta pedia alla ke stin daskala...... poli kali doulia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω τη μορφή είχε το προηγούμενο blog σας γιατι δεν έτυχε να το επισκεφτώ,αλλά η σημερινή μορφή του είναι εξαίσια.
    Οι μάσκες των παιδιών πανέμορφες.
    Εύχομαι καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr