Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

Σήμερα στο μάθημα της Μελέτης μιλήσαμε για το διαδίκτυο και τι μπορεί να μας προσφέρει ως εργαλείο. Ωστόσο επεκταθήκατε πολύ και στους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η άλογη και απρόσεχτη χρήση του. Χάρηκα πολύ γιατί διαπίστωσα πως οι μαθητές και οι μαθήτριές μου είναι σκεπτόμενα άτομα που μπορούν να καταλάβουν πότε κάτι ξεφεύγει από τα όρια.
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε έναν οδηγό για τη σωστή κι ασφαλή χρήση του διαδικτύου.
Saferinternet_gr_Sinoptikos_Odigos_Pros_Mathites_Online_Version


Επίσης μπορείτε να παίξετε κάποια παιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας για όλα αυτά που συζητήσαμε.
Ο εννιάχρονος Νικόλας μαθαίνει πως να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Πάτησε πάνω στην εικόνα για να διαβάσεις την ιστορία.


Η Άννα είναι η ξαδελφούλα του Νικόλα. Η ιστορία της μιλάει για την επικοινωνία στο διαδίκτυο, τις φωτογραφίες που μπορεί να μοιραζόμαστε και τους κανόνες συμπεριφοράς. Πάτησε πάνω στην εικόνα για να δεις την ιστορία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Εγγραφείτε ώστε να ενημερώνεστε με mail για κάθε ανάρτησή μας.

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr