Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Ζωγράφισε,σκιτσάρισε....με εύκολα προγραμματάκια.


Με το παρακάτω πρόγραμμα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κόμικ με τη μορφή σκίτσου. Θα χρειαστεί να κάνεις εγγραφή, γι΄αυτό ζήτησε το mail από τον πατέρα ή τη μητέρα σου, καθώς και τη βοήθειά του για να εγγραφείς.

Κάτι πολύ γρήγορο και πρόχειρο που έφτιαξα εγώ μπορείς να δεις παρακάτω. Πάτησε το play και επέλεξε όποια εικόνα επιθυμείς με το ποντίκι σου.


Για ζωγραφική υπάρχει το :

Σε αυτό το πρόγραμμα μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος του πινέλου σου, την απόχρωση των χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσεις στον καμβά σου, την κορνίζα για τον πίνακά σου καθώς και να εκθέσεις τον πίνακά σου σε μια εικονική gallery επιλέγοντας και τα είδη των υπόλοιπων πινάκων που θα τον πλαισιώνουν. Επίσης μπορείς να δεις τη διαδικασία που ακολούθησες για να ζωγραφίσεις τον πίνακά σου ,αλλά και να τον εκτυπώσεις.
Για να ξεκινήσεις να ζωγραφίζεις πάτησε στο κάτω μέρος της σελίδας το εικονίδιο που είναι ίδιο με αυτό που βλέπεις εδώ.

Μπορείς επίσης να σκιτσάρεις και να μοιραστείς τα έργα σου και σε αυτήν εδώ τη σελίδα:

Κι εδώ να δημοσιεύσεις τη δουλειά σου χρειάζεται εγγραφή.
Κοίταξε κάτι απλό (πάτησε replay):Make your own drawings at SketchfuMore from this artist at SketchfuShare this drawing from Sketchfu

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα, ανήκω κι εγώ στο χώρο της εκπαίδευσης. Το μπλογκ σου είναι πολύ ωραίο και εύχρηστο!! Σε περιμένω κι εγώ για επίσκεψη και αν θέλεις κλικάρισε στην παρακολούθησή μου: tantekiki.blogspot.com
    Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Εγγραφείτε ώστε να ενημερώνεστε με mail για κάθε ανάρτησή μας.

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr