Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Καλό καλοκαίρι!

Μικρά μου, άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Όλοι μεγαλώσαμε ένα χρόνο και γίναμε σίγουρα λίγο πιο σοφοί σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Κάθε φορά περιμένουμε να έρθει η 15η Ιουνίου με αγωνία. Ζητάμε την ξεκούραση, τη θάλασσα και την ξεγνοιασιά με αγωνία. Εμένα όμως θα μου λείψετε. Θα μου λείψουν οι φωνές σας, οι γκρίνιες σας, οι απορίες σας και φυσικά οι στιγμές που μοιραζόμασταν κομμάτια από τις πιο βαθιές σκέψεις μας μέσα στη σχολική αίθουσα. Μια αίθουσα που μπορεί να ήταν μικρή για είκοσι πέντε παιδιά, αλλά αρκετά μεγάλη για να χωρέσει πολλή αγάπη και πολλά χαμόγελα. Εγώ σήμερα είμαι χαρούμενη, όχι μόνο γιατί είδα τα ζωηρά ματάκια σας χαρούμενα, αλλά γιατί πήρα πολλές αγκαλιές. Αγκαλιές αληθινές και ζεστές. Γέμισε η καρδιά μου από αγάπη κι ένας δάσκαλος πιστέψτε με...δε ζητάει τίποτε άλλο. Η αγάπη σας σήμερα με έκανε να πετάξω στα σύννεφα. Θα σας ευχηθώ λοιπόν κι εγώ να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι. Κοιτάξτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε και έρθετε πίσω στην τάξη μας γεροί και δυνατοί. Η Πέμπτη τάξη είναι μόλις λίγους μήνες μακριά και ένα νέο ξεκίνημα μας περιμένει. Σας περιμένω λοιπόν και πάλι το Σεπτέμβρη!



Σας αγαπώ!
Κυρία Αναστασία

17 σχόλια:

  1. Καλό σου καλοκαίρι και από εμένα. Χαίρομαι με τη χαρά σου για τη σημερινή μέρα που είναι φορτισμένη με συγκίνηση πέρα από την αγάπη και τη χαρά που κρύβει. Να είσαι καλά. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους σας με πολλή ξεκούραση και έντονους ρυθμούς ...χαλάρωσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλές-πολλές ευχές για ένα όμορφο και δροσερό καλοκαίρι!!!
    Καλή ξεκούραση και χαλάρωση, μετά από μια επιτυχημένη σχολική χρονιά. Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία μας μέσα από το αξιόλογο και χρήσιμο ιστολόγιό σου!!
    "Καλές Διακοπές" σε σένα και στους μαθητές σου!
    Αντώνης Κρασάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλό και ήρεμο καλοκαίρι!!! Το αξίζουν και τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους...Να περάσεις όμορφα να γεμίσεις τις ''μπαταρίες σου'' για την επόμενη χρονιά, που εύχομαι να είναι εποικοδομητική!
    Καλές διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είστε καλά όλοι εσείς οι διαδικτυακοί μας φίλοι! Μας στηρίξατε πολύ στη διάρκεια της χρονιάς με τα σχόλιά σας!!!:) Καλό καλοκαίρι σε όλους μας και πάνω από όλα εύχομαι να βγει η χώρα μας από το τέλμα στο οποίο έχει βρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά και στη δασκάλα τους! Ευχαριστούμε για τις απολαυστικές στιγμές που μας χαρίσατε! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλό καλοκαίρι μακρινοί μας φίλοι.Ευχόμαστε πολλή ξεκούραση και πολλές ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης.Είμαστε τυχεροί που στο πρώτο άνοιγμά μας στο διαδίκτυο συναντήσαμε τόσο υπέροχους φίλους.Να'στε καλά και τα ξαναλέμε από Σεπτέμβρη πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό καλοκαίρι! Καλή ξεκούραση και καλά να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό καλοκαίρι, καλή μας δασκάλα και παιδιά!!!
    Να περάσετε όλοι όμορφα, να ξεκουραστείτε και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστούμε όλους για τις τόσο γλυκές ευχές σας! Η ξεκούραση για όλους μας είναι απαραίτητη! Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση. Νομίζω ότι την χρειάζεστε πραγματικά. Μακάρι και άλλοι δάσκαλοι να είχαν τη δική σας διάθεση. Ειλικρινά χάρηκα που σας γνώρισα μέσα από το ιστολόγιό σας. Ελπίζω να μη λείψετε από την παρέα μας όλο το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να είστε καλά:) Εννοείται πως το καλοκαίρι δε θα χαθούμε. Άλλωστε οι φωτογραφίες σας είναι ταξίδια για τα μάτια μας. Φτάνουμε στην άλλη άκρη της Ελλάδας μέσα σε λίγα λεπτά:) Καλό καλοκαίρι!!!!Σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό καλοκαίριιιιιιιι!!!!!!!
    Καλή ξεκούραση, καλή χαλάρωση!!! Καλά να περάσετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιωάννα σε ευχαριστούμε!Καλό καλοκαίρι και σε σενα!:) Δήμητρα καλώς μας βρήκες και σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου!!!!Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλο καλοκαιρι σε ολους!! να περασετε υπεροχα!! ♥‿♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό καλοκαίρι. Ένα βραβείο σε περιμένει στο Tantekiki.blogspot.com μετά την πανσπερμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr