Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ζωγραφικής της «ΑΓΑΠΗΣ» με θέμα “Η αιμοδοσία μέσα από τα μάτια των παιδιών”.‏

Ανοίγοντας τα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου βρήκα το παρακάτω ενημερωτικό κείμενο. Αφορά σε ένα διαγωνισμό ζωγραφικής που οργανώνει η ομάδα εθελοντών αιμοδοτών του νομού Ξάνθης "Η Αγάπη". Θέμα του διαγωνισμού είναι η αιμοδοσία μέσα από τα δικά σας πανέμορφα και πανέξυπνα παιδικά μάτια. Σας παραθέτω το κείμενο όπως είναι. 


Ο Σύλλογος της «Αγάπης» αναγνωρίζοντας ότι τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας που ζούμε δίνει την ευκαιρία σε αυτά να χαρούν και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε μία κίνηση ανθρωπιάς δίνοντας το παράδειγμα στους μεγάλους. Αυτό που απαιτείται είναι χρώμα και δημιουργική φαντασία.

Γι αυτό και μείς χρειαζόμαστε και την δική σας στήριξη για την προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Το επιτυχές αποτέλεσμα απαιτεί συλλογική προσπάθεια. Όλοι μπορούν να προσφέρουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο έτσι ώστε η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ να γίνει τρόπος ζωής για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Με τους καλύτερους πρεσβευτές των θετικών μηνυμάτων… τα παιδιά μας!
 

Τα παιδιά μαθαίνουν από τον τρόπο που ζούνε…
     
ας τα βοηθήσουμε να μας δείξουν εκείνα τον σωστό δρόμο!



Με εκτίμηση:

         
Κηπουρός Κωνσταντίνος

Υπεύθυνος Μηχανογράφησης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η Αγάπη”



Μπορείτε να δείτε on line την αφίσα του διαγωνισμού, κάνοντας κλικ εδώ.


Νομίζω πως είναι  μια εξαιρετική πρωτοβουλία. Τι θα λέγατε λοιπόν να αφιερώσουμε μια ώρα από την Ευέλικτη ζώνη για να ασχοληθούμε με το θέμα του διαγωνισμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr