Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Καλημέρα!

Καλημέρα ομορφιές μου! Πώς είστε; Σας έλειψα καθόλου;

Εγώ -ευτυχώς- είμαι αρκετά καλύτερα σήμερα! Ο κόσμος σταμάτησε να γυρίζει γύρω μου κι έτσι τραγουδώ το εξής και σας το αφιερώνω!



Επιστροφή λοιπόν από αύριο στους ρυθμούς μας και συνεχίζουμε πιο δυναμικά από πριν!
Χμ...τώρα που το θυμήθηκα! Επειδή δέχτηκα βροχή ερωτήσεων το διαγώνισμα της Ιστορίας ισχύει! Επανάληψη θα κάνουμε αύριο, θα τα έχετε και φρέσκα. Ελπίζω να έχετε κάνει όλοι την επανάληψη μέσα στο Σαββατοκύριακο και την Τρίτη να γράψετε  τέλεια, να χαρώ κι εγώ!
Πολλά φιλιά!!!

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα αγαπητή Maranda και σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Η αλήθεια είναι πως οι μέρες που πέρασαν δεν ήταν εύκολες!:) Ευτυχώς όλα καλά τώρα! Καλή βδομάδα να έχουμε και μου λείψατε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά! Στέλνω χαμόγελα και θετική ενέργεια! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ Γιώργο! Η αλήθεια είναι πως τώρα κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις ίλιγγο! Άτιμο πράγμα να γυρίζει ο κόσμος γύρω σου, αλλά όχι γύρω από εσένα:Ρ Καλή βδομάδα να έχουμε και σε εκτιμώ τη θετική ενέργεια που στέλνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr