Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Αν σας αρέσουν τα παραμύθια...


Αν λοιπόν σας αρέσουν τα παραμύθια και είστε φίλοι με τη δημιουργική φαντασία την Κυριακή το πρωί θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία. Ο παραμυθάς κος Αβούρης θα βρίσκεται στην πόλη μας. Όσοι λοιπόν θέλουν μπορούν να ακούσουν αφηγήσεις παραμυθιών από τον κο Αβούρη, αλλά και να πάρουν μέρος στις διάφορες δραματοποιήσεις. Η τιμή εισόδου είναι πέντε ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στην ομάδα ΟΝΑΡ.

Λίγα λόγια για την ομάδα ΟΝΑΡ

Ο Δημήτρης Αβούρης και οι συνεργάτες του αναβιώνουν τα παραμύθια με τον ίδιο τρόπο που γίνονταν παλιότερα στη Ζάκυνθο σε μια αυλή, σε μια γωνιά, όπου συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι σε αυτά. Στην παραμυθιακή συντροφιά τα παιδιά παίζουν ρόλους, δίνουν το δικό τους λόγο και πνοή στους ήρωες των παραμυθιών μαζί με τους γονείς και τους φίλους. Η παράσταση στηρίζεται πάντα στη συμμετοχή των παιδιών και των ενηλίκων.

Τα έσοδα διατίθενται στην μη κερδοσκοπική οργάνωση «Όναρ-μέσω τέχνης για το άρρωστο παιδί».

Τα τελευταία οχτώ χρόνια δίνονται εθελοντικά παραστάσεις με έδρα το Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», το «Αγία Σοφία» και το Ωνάσειο καθώς επίσης και σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία που διαθέτουν παιδιατρικά τμήματα. Επίσης δίδονται παραστάσεις δωρεάν σε ειδικά σχολεία και σε ομάδες ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η μη κυβερνητική οργάνωση «ΟΝΑΡ μέσω τέχνης για το άρρωστο παιδί» που δημιουργήθηκε από την διεπιστημονική ομάδα του θεάτρου Αβούρη δημιουργεί την υποδομή για να θεσμοθετηθεί η θεραπεία μέσω τέχνης και στη χώρα μας.




glitter-graphics.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr