Λίγες κουβεντούλες

Οι μαθητές της Ε' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου συνεχίζουν την πορεία τους φέτος στη Στ'. Οι δρόμοι μας χώρισαν, το ιστολόγιο όμως αυτός θα εξακολουθεί να υπάρχει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Τελευταίες αναρτήσεις

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Καλή σχολική χρονιά!

Γεια σας ομορφιές μου! Να ΄μαστε και πάλι εδώ. Πότε πέρασε το καλοκαίρι; Ο Σεπτέμβρης ήρθε και τη Δευτέρα θα έχουμε την πρώτη μας συνάντηση για τη νέα σχολική χρονιά. Φέτος θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της Πέμπτης τάξης και πιστέψτε με είναι συναρπαστικός. Βασικά ό,τι κάνω μαζί σας είναι συναρπαστικό, γιατί απλά περνάω καλά!!! Δεν ξέρω αν σας έλειψα, αλλά εσείς μου λείψατε πολύ. 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα υλικά που θα χρειαστούμε φέτος. Να τονίσω πως αν κάποιος έχει απορίες μπορεί να μου τις εκφράσει τη Δευτέρα. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να προμηθευτείτε όλα τα υλικά μια κι έξω. Ό,τι αφορά στα εικαστικά μπορεί να περιμένει λίγες μέρες. Τη λίστα θα την πάρετε και τη Δευτέρα στο σχολείο. Να σας υπενθυμίσω επίσης πως ο Αγιασμός μας είναι στις οκτώ και μισή το πρωί.
Πολλά πολλά φιλιά!!!


Για να εκτυπώσεις τη λίστα επέλεξε file (πάνω αριστερά ) και ύστερα print.

10 σχόλια:

  1. Καλή σχολική χρονιά. Είναι γεγονός ότι μας λείψατε όλο το καλοκαίρι. Καλή συνέχεια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε και τους δυο! Κι εσείς μας λείψατε πολύ! Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι...χαλαρώσαμε πολύ!!! Το είχαμε ανάγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή σχολική χρονιά..Μαζευτήκαμε σιγά σιγά όλοι ... Από Δευτέρα στα πόστα μας,με όρεξη για δουλειά και αισιοδοξία για το αύριο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η όρεξη για δουλειά υπάρχει αγαπητή μου pitsina. Λίγο η αισιοδοξία ίσως να έχει αρχίσει να κλονίζεται, αλλά πού θα πάει κι αυτή...θα βρει το δρόμο της. :) Καλή σχολική χρονιά εύχομαι δίχως άλλα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ορίσατε... Εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία!
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Παιδικά Χαμόγελα", σας ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα:) Καλή συνεργασία να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά να έχετε! Κι εσείς με έτοιμη ήδη τη λίστα; Εμείς ούτε δασκάλους ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή μου Νίκη:) Να είσαι καλά για τις ευχές! Η αλήθεια είναι πως φέτος είμαστε τυχεροί, γιατί απλά συνεχίζω τα περσινά μου παιδιά. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη τάξεις που παίζουν κορώνα γράμματα για το ποιος εκπαιδευτικός θα τις αναλάβει. :) Η χρονιά φέτος είναι δύσκολη και πρέπει να βάλουμε μπροστά τα χαμόγελά μας και την αισιοδοξία μας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή σχολική blogoχρονιά και πάλι!!!! Περιμένουμε τις φρέσκες ιδέες σου μιας κι εγώ κόλλησα ξανά στην 4η!!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε χρησιμοποιoύμε greeklish.Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικοί. Προσέχουμε την ορθογραφία μας.

Επικοινωνία

Όχι στα Greeklish

Το χαμόγελο του Παιδιού

Πώς σας φανήκαμε;

Εάν σου αρέσει το blog, αξιολόγησέ το στο Allblogs.gr